Overzicht met bedrijven in Nederland

Disclaimer

De informatie op Bedrijven.com wordt verstrekt als algemene informatie en mag niet worden beschouwd als juridisch, financieel, medisch, technisch of professioneel advies. De inhoud op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als een vervanging voor deskundig advies.

Bedrijven.com streeft ernaar om de informatie accuraat en up-to-date te houden, maar kan niet garanderen dat de verstrekte informatie volledig, nauwkeurig, betrouwbaar of actueel is. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten of omissies in de inhoud op de website.

Het gebruik van de informatie op Bedrijven.com is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere, gevolg- of exemplarische schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van de website of de inhoud daarvan.

Bedrijven.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt verwezen via hyperlinks op onze website. Het aanbieden van dergelijke links impliceert niet dat wij de inhoud van deze websites onderschrijven of goedkeuren. Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van of het vertrouwen op de inhoud van dergelijke externe websites.

Bedrijven.com behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, aan te passen of te verwijderen. Wij zijn niet verplicht om de informatie op de website actueel te houden of te corrigeren.

Door gebruik te maken van Bedrijven.com gaat u akkoord met deze disclaimer. Als u vragen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op.